All of me loves all of you

soft_love

Pesem Johna Legenda govori o tem, kako rad ima neko dekle. Govori o tem kako zelo jo ljubi. Dandanes nam je vedno težje reči osebi, ki nam pomeni največ, da jo ljubimo. Zakaj? Zakaj ne moremo svojega partnerja preprosto pogledati v oči in izgovoriti dve enostavni besedi? Mislim, da je razlogov zato več.

Prvi je ta, da vedno več ljudi išče partnerja samo zato, da bi se z njim lahko pokazali pred prijatelji, ali pa zato ker bi zveza pomenila večje materialno ugodje. Takšni ljudje preprosto ne razmišljajo o ljubezni. Svojega partnerja imajo samo za okras, da so videti bolj pomembni in posledično postanejo bolj popularni.
Drugi razlog pa je v tem, da ljudje postajamo nekakšni roboti. Ne zdi se nam več potrebno povedati svojih čustev, saj imamo za to razne spletne strani, kjer lahko čustva izrazimo, brez da bi osebo pogledali v oči. Mislim da če na nekem forumu napišemo, da imamo osebo najraje na svetu, ni enako kot pa če to naredimo osebno. Tu ne gre samo za ‘izpoved ljubezni’ svojim partnerjem. Vse skupaj je veliko večji problem, saj niti svojim staršem, ki so nam podarili življenje nismo sposobni reči da ju imamo najraje na svetu. Tudi svojemu prijatelju ali prijateljici ne moremo povedati, da smo jim hvaležni zato ker so z nami na vsakem koraku, pa naj bo ta dober ali pa slab.

Mislim, da ljudje preprosto ne upamo reči rad/a te imam. Ta stavek ljudem okoli nas razodane naša čustva, pokaže jim da smo ranljivi. In to je stvar, ki je danes ne želi kazati nihče. Prav tako mislim, da je za nas najbolje, da vsake toliko časa ljudem okoli sebe povemo kako pomembni so za nas. Če ne drugega, jim sporočimo, da so nepogrešljivi in da jih potrebujemo ob sebi ter da nam pomenijo največ na celem svetu. Torej, dragi moji… Če tega v kratkem še niste storili… Stopite do svojih staršev, bratov in sester, fanta ali punce, moža ali žene, starih staršev, najboljših prijateljev in jim povejte, da jih imate radi.

Lara

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s